ÆLDREPLEJEN KRÆVER RESPEKT

HANDLING KRÆVER MOD

Ældreplejen kræver respekt

Vel gør den så. Derfor skal der handling til, floskler og tomme ord nytter ikke meget.

Citater fra et debatindlæg fra Dansk Folkeparti (DF) forleden, fuld af ren omgang tomgangssnak, skal jeg spare læseren for, dog med denne undtagelse:” Jeg vil være med til at løfte ældreområdet”.

Det lyder helt fint, så nu mangler kun at få besvaret, hvordan det skal ske. Det står der nemlig intet om, hvilket passer fint til, at DF ikke ulejliger sig med at lave et konkret budget bag sine forslag, hvilket i politik må anses som ansvarsløst.

Ansvar tages der i Stevns Kommune i Social- og Sundhedsudvalget. Hjemmeplejens budget er øget med 81 millioner kroner, mere end 20 procent, fra 2018 til 2021 så budgettet nu udgør 448 millioner kroner. Det må da siges at være en pæn slat penge, og et udtryk for, at der kommer handling bag ordene i flertalsgruppens buget for 2021-2024: ”Det har været parternes mål for budgetforliget at sikre en fastholdelse af det nuværende serviceniveau med enkelte opnormeringer på særlig udsatte områder.”

DF deltager ikke i budgetlægning, tager ikke ansvar, kort sagt: Kom med handling og spar læserne for tomme ord og floskler.